В Університеті державної фіскальної служби України відбулася підсумкова Вчена рада

В Університеті державної фіскальної служби України відбулася підсумкова Вчена рада

24 червня 2021 року відбулося підсумкове засідання Вченої ради в Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет), на розгляд якої було винесено понад 45 питань. Організаційне засідання проходило в онлайн-форматі за участю робочого складу Вченої ради Університету та у форматі оф-лайн для проведення таємного голосування по вирішенню кадрових питань, із дотриманням маскового режиму та інших необхідних карантинних заходів.

Члени Вченої ради заслухали робочі питання: про рекомендацію до друку навчальних посібників та збірників матеріалів науково-практичних конференцій; про внесення змін до Плану видань навчально-методичного забезпечення освітнього процесу Університету; розглянули питання про внесення змін до освітньо-професійних програм; про затвердження остаточного звіту з ініціативної науково-дослідної теми кафедри митної справи; про внесення змін до них і питання встановлення ліміту стипендіатів на І семестр 2021–2022 н. р.; про затвердження тем дисертаційних досліджень та індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії І-го року навчання; про внесення змін до Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти до Університету ДФС України в 2021 році; про атестаційні справи щодо присвоєння вченого звання доцента, а також затвердили Звіт роботи Вченої ради за 2020/2021 н.р. та План роботи Вченої ради Університету на 2021/2022 н.р.

На засіданні було розглянуто питання про відзначення грамотою Кабінету Міністрів України колективу закладу вищої освіти з нагоди 100-річчя та 30-річчя незалежності України, а також Подякою Прем’єр-міністра України та Почесною грамотою КМУ працівників Університету, а також обговорено інші питання, відповідно до порядку денного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *