В Університеті державної фіскальної служби України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту права

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту права

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів Навчально-наукового інституту права (ННІ права). Цьогорічний випуск бакалаврів ННІ права особливий, адже вперше здобувачі вищої освіти отримали документи за двома спеціальностями «Право» та «Міжнародне право».

Участь в заході взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, викладачі, куратори, завідувачі кафедр ННІ права на чолі з директором Василем Топчієм, а також батьки та друзі випускників.

Почесними гостями урочистостей стали народний депутат України IX скликання, випускник юридичного факультету Національної академії державної податкової служби України 2005 року Максим Дирдін, перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук, заступниця Ірпінського міського голови Лідія Михальченко та партнер аудиторської компанії «Кроу Україна» Юрій Циганок.

Традиційно, церемонія випуску розпочалася виконанням Державного Гімну України, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання випускників ННІ права, які загинули у зоні проведення ООС і стали творцями нової історії та прикладом для нових поколінь, а саме: випускника 2003 року Олександра Марківа, випускника 2009 року Олександра Маломужа, випускника 2011 року Миколу Королька, випускників 2012 року Олександра Саєнка та Володимира Лисатівського.

Після цього випускників привітали почесні гості та колектив закладу вищої освіти, які побажали бакалаврам успіхів у всіх починаннях, щасливої долі та професійного росту. Також, на заході відзначили кураторів випускних груп і вручили їм Почесні грамоти, а випускникам – відзнаки за відмінне навчання, цілеспрямованість та активну громадську діяльність.

Відмітимо, що цього року дипломи бакалавра отримали 219 правників, які успішно завершили навчання та здобули свої довгоочікувані дипломи.

Після урочистої частини протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив випускників та прочитав молитву, а випускники проголосили клятву бакалавра-юриста; заклали мрії та побажання на майбутні 20 років у капсулу часу; подарували гостям свята вокальні номери, а також разом з учасниками Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я» затанцювали святковий вальс.

Завершився випуск традиційним виконанням Гімну УДФСУ.

Вітаємо бакалаврів-правників з отриманням дипломів! Бажаємо бути професіоналами своєї справи та гідно відстоювати законні права держави та громадян!

Переходьте за посиланням та шукайте себе на фото https://drive.google.com/drive/folders/1U9wN28nJyrq9QztYupKNCRE6YlNm8SWB?usp=sharing (повну збірку фото буде завантажено протягом доби)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *