В Університеті ДФС України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій

В Університеті ДФС України відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій

В Університеті державної фіскальної служби України відбувся випуск студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем вищої освіти «бакалавр» Навчально-наукового інституту інформаційних технологій.

З вітальними словами до випускників звернулись почесні гості в.о. ректора університету Валентина Унинець-Ходаківська, директор інституту інформаційних технологій Артур Горбовий та начальник управління електронних сервісів Головного Управління Державної Податкової Служби в Івано-франківській області Руслан Бойчук, який привітав випускників у режимі онлайн, завідувач випускової кафедри економічної кібернетики Володимир Лаговський, завідувач кафедри інтелектуальних управляючих та обчислювальних систем Ірина Федотова-Півень, завідувач випускової кафедри товарознавства та експертизи у митній справі Наталія Авраменко, студентський директор, другий студентський проректор університету з організаційних питань, студентка ННІ інформаційних технологій Тетяна Хітушка. Вони побажали випускникам не зупинятись на досягнутому, крокувати тільки в перед та бути кращими у своїй справі!

Після урочистої частини вручення дипломів студентка групи ЕКБ 19-1Елеонора Хоптинська подарувала музичне привітання випускникам та присутнім.

По завершенню свята за доброю традицією навчального закладу відбулося спільне виконання Гімну Університету.

Університет державної фіскальної служби України щиро вітає випускників з довгоочікуваними дипломами бакалаврів! Успіхів вам та чекаємо на магістратурі!

Переходьте за посиланням та шукайте себе на фото https://drive.google.com/drive/folders/1WF0finmHqq82K6lEXEf4cuxBVuJx4qVb (повну збірку фото буде завантажено протягом доби)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *