Відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів ННІ обліку, аналізу та аудиту Університету ДФС України

Відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів ННІ обліку, аналізу та аудиту Університету ДФС України

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів  Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (далі – ННІ ОАА) за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», яка акредитована міжнародною професійною організацією СІМА (Chartered Institute of Management Accountants). Участь у заході взяли в.о. ректор УДФСУ Валентина Павлівна Унинець-Ходаківська, проректори, представники ректорату, а також увесь професорсько-викладацький склад ННІ ОАА на чолі з директором  інституту Володимиром Краєвським. 

Почесними гостями урочистостей стали заступник Голови Державної аудиторської служби України Олександр Шкуропат; заступник начальника Головного управління Державної податкової служби в місті Києві Вадим Дідок; координатор освітніх проєктів (Chartered Institute of Management Accountants) СІМА Україна Марина Зайцева; директор ТОВ «МІК СТАРТ», Голова Комітету з фінансів і бюджету Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, бізнес-тренер та стейкхолдер Сергій Рогозний; директор з розвитку ТОВ «МІК СТАРТ» Тетяна Пирог; керівник відділу продажу ТОВ “Ispro” Віталій Мазурчак; керівник відділу впровадження вузів ТОВ “Ispro” Дмитро Шведов.

Адміністрація та гості університету привітали випускників зі святом і побажали кожному бакалавру успіхів та професійного розвитку, після цього розпочали церемонію вручення дипломів. Цього року свої дипломи бакалавра отримали 132 випускники. Зазначимо, що за денною формою навчання дипломи отримали 70  бакалаврів, заочної форми навчання – 67, серед них 11 дипломи з відзнакою.

Після урочистої частини у подарунок для випускників відбулися музичні та хореографічні виступи. Традиційно завершили урочистості колективне виконання Гімну університету.

Також, продовживши 3-річну традицію, випускники презентували УДФСУ «Лавку закоханого випускника», щоб залишити на згадку пам’ятну річ.

Щиро вітаємо випускників з отриманням диплому бакалавра! Бажаємо творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності!

Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1nexdpBnTdGGolR0qTdU5rXt5rnihQVIi (повну збірку фото буде завантажено протягом доби)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *