Студентка Університету ДФС України Валерія Груша перемогла у конкурсі Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду

Студентка Університету ДФС України Валерія Груша перемогла у конкурсі Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду

Студентка Навчально-наукового інституту права Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) Валерія Груша перемогла у творчому конкурсі Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду (далі – КАС ВС) серед студентів закладів вищої освіти України на краще есе з теми «Захист прав здобувачів освіти в адміністративних судах» та посіла почесне ІІІ місце.

Привітання та нагородження переможців конкурсу відбулося вчора, 29 червня, у КАС ВС, під час якого наша студентка Валерія Груша отримала заслужену нагороду. Переможців привітали голова КАС ВС Михайло Смокович, а також судді цього суду – голова конкурсної комісії Семен Стеценко та голова апеляційної комісії Володимир Кравчук. Крім цього, студенти, які стали гостями КАС ВС, відвідали судове засідання.

Відмітимо, що конкурс проводився з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції України у 2021 році та з метою популяризації діяльності адміністративних судів серед студентської молоді. Участь у конкурсі взяли 48 здобувачів вищої юридичної освіти з 30 закладів вищої освіти.

Роботи оцінювала конкурсна комісія, до складу якої увійшли судді Верховного Суду в Касаційному адміністративному суді, керівники структурних підрозділів секретаріату і працівники секретаріату цього суду. До уваги бралася низка критеріїв, зокрема актуальність проблеми, наявність аналізу законодавства та судових рішень, оригінальність ідей і висловлених думок, креативність та юридична аргументація, грамотність і логічність викладення матеріалу, практична цінність. Для об’єктивного і безстороннього оцінювання есе надсилалися у зашифрованому вигляді.

Вітаємо нашу студентку і бажаємо ще більше звершень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *