Відбувся перший випуск бакалаврів-журналістів Університету ДФС України

Відбувся перший випуск бакалаврів-журналістів Університету ДФС України

В Університеті державної фіскальної служби України визначна подія. Вперше дипломи отримали бакалаври-журналісти Навчально-наукового інституту гуманітарних наук. Це перші випускники-журналісти, які розпочали писати нову сторінку в історії університету та формувати нові традиції, які  безперечно віднайдуть своє продовження в майбутніх поколіннях студентів-журналістів УДФСУ.

Участь в урочистостях взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, викладачі, куратори, завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники ННІ гуманітарних наук на чолі з директором Євгеном Сулімою, а також співробітники університету, батьки та друзі випускників.

Почесними гостями урочистостей стали перший заступник міського голови Ірпеня Андрій Кравчук, голова наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України, секретар Національної спілки журналістів України, Заслужений журналіст України Світлана Остапа та перший секретар Національної спілки журналістів України Ліна Кущ.

Традиційно, церемонія випуску розпочалася виконанням Державного Гімну України, після чого керівництво та почесні гості заходу привітали випускників з визначною подією в їхньому житті, побажали успіхів у всіх починаннях, щасливої долі та професійного росту. Також на заході відзначили науково-педагогічних працівників та випускників, які досягли значних успіхів у професійній діяльності, брали активну участь у житті університету та за його межами.

Відмітимо, що перший випуск журналістів гуманітарного інституту – це 24 амбіційних, креативних та цілеспрямованих бакалаврів-журналістів, які успішно завершили навчання та здобули свої довгоочікувані дипломи.

Після урочистої частини бакалаври подякували університету та викладачам за безцінні роки студентського життя, проголосили клятву випускника-журналіста та презентували творчу відео-роботу. Вони звернулися до молодшого покоління, поділилися власним досвідом студентського життя та надали цінні поради своїм молодшим колегам. Також випускники заклали у «капсулу часу» викладені на папір мрії та побажання на майбутні 20 років. Зворушливим було виконання випускниками спільно з учасниками Центру творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я» студентського вальсу.

Завершився випуск традиційним виконанням Гімну УДФСУ.

Сердечно вітаємо бакалаврів-журналістів з отриманням дипломів! Бажаємо творчих успіхів, високих злетів, реалізації найсміливіших задумів та планів! Ви – неймовірно талановиті! Пишаємося вами і запрошуємо продовжити   навчання в магістратурі.

Переходьте за посиланням та шукайте себе на фото https://drive.google.com/drive/folders/1_U92tED_psaoV97s3SWEtB37hb1rLhwm?usp=sharing

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *