Відбулося чергове засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося чергове засідання ректорату Університету ДФС України

В Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема: про результати літної заліково-екзамеційної сесії; про стан підготовки до проведення стратегічної (фасилітативної) сесії 15 липня 2021 року в університеті; про організацію та проведення Національного студентського форуму «Україна 30» 20-21 серпня 2021 року, а також про стан заборгованості за навчання іноземців та осіб без громадянства на підготовчому відділенні та першому рівні вищої освіти в університеті.

Крім цього, учасники ректорату розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти та окреслили подальші кроки роботи з метою удосконалення кожного з напрямів. Також на засіданні привітали науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *