Представники Університету ДФС України взяли участь у церемонії підняття прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди початку Олімпійських ігор – 2020

Представники Університету ДФС України взяли участь у церемонії підняття прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди початку Олімпійських ігор – 2020

Сьогодні біля будівлі Київської обласної державної адміністрації (ОДА) за участю представників Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбулась урочиста церемонія підняття прапора Національного олімпійського комітету (НОК) України з нагоди Олімпійських ігор – 2020.

У заході взяли участь директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ, голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та начальник центру студентського спорту УДФСУ Вадим Гаєвий. Також, на урочистостях були присутні голова Київської ОДА Василь Володін та майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, призеру та переможцю командних кубків світу та Європи зі спортивної ходьби, учасник команди українців на Олімпійських іграх у Токіо 2021 року Назар Коваленко.

Спеціально запрошеними на захід були курсанти Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції УДФСУ. Пишаємося, що Факультет виховав не одну плеяду чемпіонів та призерів.

Привітання від імені Президента Національного Олімпійського комітету України, Олімпійського чемпіона, Героя України Сергія Бубки зачитав присутнім директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ, голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, який закликав вболівати за наших спортсменів, адже вірить, що підтримка українців допоможе спортсменам здобути перемогу на змаганнях. «Підняття Олімпійського прапора – це славна традиція, яка символізує дружбу, мир, взаємоповагу та єднання навколо унікальних та універсальних Олімпійських цінностей. Ми підімаємо Державний прапор та стяг Національного Олімпійського комітету висловлюючи свою підтримку атлетам, які захищатимуть честь нашої країни на цій Олімпіаді об’єднавши всіх українців. Вболівайте за Олімпійську збірну України та підтримуйте її на шляху до нових перемог і звершень», – наголосив він.

Після вітань пролунав Гімн України та Гімн Олімпійського комітету. Після цього, відбулося урочисте підняття прапору Національного олімпійського комітету України.

Відмітимо, що Олімпійські Ігри мали відбутися в 2020 році, але через пандемію були перенесені на рік, при цьому назва «Олімпіада-2020» залишилася. XXXII літні Олімпійські ігри пройдуть в Токіо (Японія) з 23 липня по 8 серпня 2021 року, на яких буде представлено 33 види спорту та розіграно 339 комплектів медалей.

Варто зазначити, що церемонія підняття прапора відбувається в різних містах України з метою популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, підтримки кращих з кращих українських спортсменів Олімпійських змаганнях.

Уболіваємо за наших олімпійців разом! Бажаємо їм успіхів та перемог на змаганнях в Токіо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *