Вітаємо Любов Воробйову з ювілеєм!

Вітаємо Любов Воробйову з ювілеєм!

Шановна Любове Сергіївно!

Від імені ректорату, науково-педагогічного колективу та співробітників Університету державної фіскальної служби України сердечно вітаємо Вас з ювілейним Днем народження!

21 рік присвятили Ви улюбленій справі, працюючи у нашому навчальному закладі. Коли у 2000 році Ви прийшли у велику і дружну академічну родину, колектив відчув ваше прагнення зробити навколишній світ кращим, добрішим, справедливим. І ці благородні наміри знайшли відгук у колег, друзів, у широкому соціальному просторі. Цілих сім років Вас обирали головою профспілки працівників Національного університету державної податкової служби України. Ви здобули авторитет харизматичного лідера.

Ваші високі загальнолюдські та морально-духовні цінності, здатність щиро співчувати і допомагати людям поверталися до Вас шаною, повагою, любов’ю колективу.

Гортаючи сторінки Вашої біографії, ми спостерігаємо постійний переконливий поступ вперед. Плідна наукова діяльність стала результатом захисту спочатку кандидатської, а згодом і докторської дисертації з філософії.

Серед багатьох видів професійної діяльності Ви обрали саме ту, яка відповідає запиту Вашої душі. Небайдуже ставлення до світу, суспільність, щирість, відкритість, доброзичливість – це далеко не всі риси, які характеризують Вас, нашого дорогого ювіляра.

Шановна Любов Сергіївно! Нині Ви – професор кафедри філософії та політології Університету державної фіскальної служби України, доктор філософських наук. Бажаємо Вам довгої плідної творчої праці, нових професійних здобутків у рідному університеті!

Насолоджуйтеся життям щомиті! Будьте коханою і щасливою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *