Про реалізацію проєкту Мінреінтеграції «Освіта в Україні – твій шанс на краще майбутнє»

Про реалізацію проєкту Мінреінтеграції «Освіта в Україні – твій шанс на краще майбутнє»

Цьогоріч Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в межах проєкту «Освіта в Україні – твій шанс на краще майбутнє» запропонувало закладам вищої освіти програму підготовчих курсів із стипендіальним забезпеченням для молоді з тимчасово окупованих територій та лінії зіткнення з подальшим вступом на навчання.

Університет державної фіскальної служби України успішно пройшов конкурс на проведення вищевказаних підготовчих курсів. Загалом 202 слухачі матимуть можливість підготуватись до вступу в українські ЗВО.

Для 5 слухачів нашого університету навчання розпочалося 29 червня і триватиме до 31 серпня 2021 року за 228-годинною навчальною програмою з предметів: українська мова та література, математика, історія України, іноземна мова (англійська). Також програма підготовчих курсів включає організацію та проведення заходів психологічного, культурно-освітнього та спортивного спрямування. На слухачів чекають екскурсії університетом, містом Ірпінь, Приірпінням, столицею України – Києвом. За підсумками навчання з кожної навчальної дисципліни слухачем складається іспит та здійснюється зарахування на навчання до ЗВО. 

2 серпня у залі засідань відбулася зустріч керівництва університету зі слухачами підготовчих курсів та їх кураторами. Розпочала захід в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка ознайомила присутніх зі 100-річною історією університету та його пріоритетними напрямами розвитку. Кожен слухач розповів про себе, поділився враженнями від організації навчання, умов проживання та дозвілля. Зустріч відбувалася у форматі відкритого доброзичливого діалогу. На всі запитання слухачі отримали конструктивні та вичерпні відповіді. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *