Відбулася зустріч студентів-першокурсників спеціальності “Правоохоронна діяльність” з керівництвом університету

Відбулася зустріч студентів-першокурсників спеціальності “Правоохоронна діяльність” з керівництвом університету

З метою знайомства з Університетом державної фіскальної служби України та успішної адаптації до нових умов життя, студентам та їх батькам організовано зустрічі з керівництвом закладу вищої освіти.
28 серпня відбулося знайомство батьків та студентів, які вступили на навчання за освітньо-професійною програмою 262 «Правоохоронна діяльність», з керівництвом Факультету податкової міліції а також з випускаючою кафедрою спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки.
Студентів ознайомили з освітньо-професійною програмою, за якою вони будуть навчатися, а також із важливою інформацією, яка необхідна для успішного та якісного навчання.
Після зустрічі присутнім провели екскурсію університетом, під час якої кожен вкотре переконався, що Університет державної фіскальної служби України має потужне матеріально-технічне забезпечення, інфраструктуру та все, що потрібно студенту.
Щиро вітаємо у великій родині Університету державної фіскальної служби України та бажаємо незабутнього студентського життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *