Студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи зустрілися з керівництвом інституту

Студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи зустрілися з керівництвом інституту

Сьогодні студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету державної фіскальної служби України та їх батьки зустрілися з адміністрацією інституту.

Участь у зустрічі взяли: заступник директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Максим Житар, заступник директора Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи з виховної роботи Андрій Богатов, завідувачка кафедри фінансових ринків Світлана Онишко, завідувачка кафедри фінансів імені Л. Л. Тарангул Мирослава Бедринець, куратори груп та науково-педагогічні працівники.

Під час зустрічі відбулося перше знайомство студентів та їх батьків з адміністрацією університету. Керівництво закладу вищої освіти наголошувало, що студенти завжди можуть звернутися до викладачів, кураторів, деканату чи вищого керівництва у разі виникнення будь-яких запитань. Адже представники університету завжди відкриті до співпраці та готові допомогти у скрутних ситуаціях.

Крім цього, обговорювали важливі питання організації освітнього процесу для студентів, зокрема: формати навчання, систему оцінювання знань здобувачів, спеціальності, розклад занять, навчальні предмети та їх кількість.

Не забули й про актуальне для студентів питання – стипендії. Першокурсникам пояснили, хто має право на її отримання, як формуються стипендіальні рейтинги та як до них потрапити. Головне – бути активними та старанними, як у навчанні й науці, так і в громадському, творчому та спортивному житті університету.

По завершенню зустрічі студенти познайомилися зі своїми кураторами та одногрупниками, а також пройшлися університетом з ознайомчою екскурсією.

Вітаємо першокурсників з початком студентського життя! Віримо, що воно буде насиченим, а Університет державної фіскальної служби України стане справжнім домом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *