Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту з адміністрацією університету

Зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту з адміністрацією університету

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України відбулась зустріч батьків та студентів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту за освітньою програмою «Облік, податковий аудит та бізнес аналітика» з адміністрацією навчального закладу.

Мета зустрічі – живе спілкування студентів та їх батьків з представниками адміністрації університету, вирішення актуальних питань та насамперед знайомство один з одним.

Розпочав зустріч директор Навчально-наукового інституту, обліку, аналізу та аудиту Володимир Краєвський. Він детально розповів присутнім про університет та наголосив на можливостях і перспективах, які отримують наші студенти під час навчання.

З особливостями освітнього процесу познайомила батьків та студентів заступник директора з навчально-методичної роботи Алла Савченко. Вона надала змістовну інформацію, щодо освітнього процесу, зазначивши, що в цьому році на перший курс зараховано 71 особу. Вона детально розповіла про підгрупи, в яких будуть навчатися студенти, представила гаранта програми та завідувачів кафедри.

Після зустрічі батькам та студентам провели екскурсію університетом та познайомили з інфраструктурою навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *