Першокурсники Навчально-наукового інституту інформаційних технологій зустрілися з керівництвом інституту

Першокурсники Навчально-наукового інституту інформаційних технологій зустрілися з керівництвом інституту

Сьогодні, 31 серпня студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) та їх батьки зустрілися з керівництвом інституту.

Участь у зустрічі взяли директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Артур Горбовий, заступник директора Навчально-наукового інституту інформаційних технологій Ірина Погорєловська,  відповідальна за виховну роботу та міжнародні зв’язки Вікторія Семко, завідувачі кафедр, куратори груп та науково-педагогічні працівники.

У вітальному слові директор інституту Артур Горбовий привітав першокурсників у великій університетській родині, передав присутнім вітання від в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської і побажав студентам успіхів у навчанні, усіх благ та гараздів. «Нехай ваші студентські роки пройдуть яскраво та незабутньо! Будьте завжди успішними, першими, особливими та інноваційними», – наголосив директор інституту та закликав кожного студента до активних дій, співпраці та взаємодії.

Про найперспективніші спеціалізації та кафедри, які функціонують в інституті, організацію освітнього процесу та його складові, а також про завідувачів та кураторів груп присутнім розповіла заступник директора інституту Ірина Погорєловська. Вона зазначила, що бути студентом – це не лише навчання, а й участь у громадському житті та активна життєва позиція, які будуть корисними у майбутньому. 

Після обговорення важливих питань першокурсники та їх батьки зустрілися зі своїми кураторами та одногрупниками, пройшлися університетом та познайомилися ближче із закладом, що має сторічну історію та вражаючу інфраструктуру.  

Вітаємо першокурсників Навчально-наукового інституту інформаційних технологій у родині УДФСУ! Бажаємо успіхів у навчанні та активного студентського життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *