Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

Відбулося засідання ректорату Університету ДФС України

2 вересня 2021 року в Університеті державної фіскальної служби України відбулося чергове засідання ректорату, участь у якому взяли: в.о. ректора Валентина Униненць-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Традиційно, розпочала засідання в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка ознайомила присутніх з порядком денним засідання та окреслила головні напрями роботи.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про стан підготовки матеріально-технічної бази університету до початку 2021-2022 навчального року доповів в.о. начальника Центру утримання та розвитку матеріально-технічної бази університету Василь Жеревчук. Також, на засіданні представили нових членів ректорату, яких призначено на керівні посади. Присутні обговорили початок навчального року, поселення першокурсників у гуртожитки та поліпшення умов проживання студентів. Крім цього, розглянули питання вакцинації працівників від COVID-19.

На засіданні в.о. ректора та всі присутні привітали науково-педагогічних працівників та співробітників, які відзначають свої ювілеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *