Олімпійський тиждень спорту у Податковому університеті

Олімпійський тиждень спорту у Податковому університеті

Сьогодні в Університеті державної фіскальної служби України Олімпійський тиждень спорту продовжили активною ранковою руханкою.

З гарним настроєм студенти університету, керівництво, науково-педагогічні працівники та всі охочі зібралися на парковій площі, щоб виконати динамічні вправи та показати, що в податковому підтримують здоровий спосіб життя. Фізичні вправи зранку забезпечують бадьорий початок дня та налаштовують на подальшу активність, а вправи на свіжому повітрі та в дружній компанії – найкраща гарантія позитивного настрою.

Тренування розпочалося о 7:45 з вітального слова в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської, яка привітала усіх присутніх та нагадала студентам вислів давньогрецького філософа Аристотеля, який свого часу сказав: «Ніщо так не виснажує і не руйнує організм, як фізична бездіяльність».

Валентина Павлівна наголосила, що руханка чудового осіннього ранку особливо приємна, вона заряджає нас позитивом на цілий день, навіть на цілий тиждень. Лише рух може перетворити похмурий понеділок у ясний день, вівторок – подарує нову пригоду, середа – значні успіхи, четвер – занурить вас у яскраві емоції, а п’ятниця – стане великим проривом. Також, в.о. ректора подякувала за чудову ініціативу, побажала завжди рухатися вперед до нових перемог!

У свою чергу директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації УДФСУ, голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський закликав студентів бути активними у всіх сферах – розвиватися, навчатися, займатися спортом та тренуватися. Він вручив подяку від Національного олімпійського комітету України в.о. ректора Валентині Унинець-Ходаківській за розвиток та популяризацію олімпійського руху та  здорового способу життя серед студентської молоді.

Після цих приємних урочистих моментів присутні під драйвову музику провели ранкову руханку, яка зарядила усіх присутніх позитивом та енергією на весь день.

Відмітимо, що традиційна ранкова руханка відбулася у рамках Олімпійського тижня спорту, з нагоди Дня фізичної культури і спорту та старту Всеукраїнського проєкту «Всеукраїнський олімпійський урок» під патронатом Національного олімпійського комітету України.

Захід організовано та проведено Навчально-науковим інститутом спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації з метою мотивування молоді більше рухатися, активно відпочивати, вести здоровий спосіб життя.

Спорт – це здоров’я! Пам’ятайте, що ваше здоров’я залежить саме від вас, тому будьте енергійними, активними та спортивними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *