Українсько-польська конференція у Податковому університеті

Українсько-польська конференція у Податковому університеті

27 вересня в Університеті державної фіскальної служби України відбулася українсько-польська конференція за тематичним напрямом «На шляху до Європейського Союзу».

Проєкт реалізується шляхом передачі знань і досвіду польських колег, які будуть виступати в рамках 4 конференцій та проводити навчання під час майстер-класів протягом вересня-грудня 2021 року. Важливим елементом є зміцнення комунікації поміж Мазовецьким воєводством і партнерськими областями в Україні.

Участь у заході взяли: представники Податкового університету, політики, журналісти, представники місцевого самоврядування, академічного, громадського та бізнес-середовища України та Польщі.

Модераторами заходу стали український журналіст Андрій Куликов та директор Інституту безпеки та міжнародного розвитку у Варшаві Богуслав Пацек.

У своїй промові, в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська наголосила, що Податковий університет став першим із чотирьох учасників грантового проєкту, метою якого є зміцнення співпраці і стратегічної комунікації шляхом покращання уявлення про Європейський Союз серед мешканців Київської, Львівської, Одеської та Вінницької областей, ознайомлення їх з європейськими цінностями та принципами. «Ми маємо честь і велику відповідальність сьогодні брати участь в обговоренні актуальних питань суспільного розвитку у межах цікавого польсько-українського проєкту «На шляху до Європейського Союзу», представляючи столичну область, Київщину! Ми чітко уявляємо собі послідовні кроки, які стануть реальними за умови згуртування колективу, кооперації з урахуванням європейських підходів до суспільного розвитку, зокрема в сфері вищої освіти», – зазначила вона і додала, що разом ми маємо всі можливості зробити наше освітнє середовище ефективним, конкурентоспроможним, що сприятиме побудові європейської спільноти!

Під час конференції учасники виступили зі своїми доповідями та представили презентації, а також обговорили актуальні питання щодо реалізації спільних проєктів між Україною та ЄС, оскільки для України це шлях модернізації та новітніх технологій. Успішне впровадження європейської інтеграції забезпечить покращання європейських стандартів в усіх сферах життя.

У підсумку, учасники визначили плани щодо майбутніх спільних проєктів та ініціатив в освітніх та наукових програмах.

Переглянути трансляцію можна за посиланням: https://fb.watch/8h8NHa5Lao/

Програма українсько-польської конференції за тематичним напрямом «На шляху до Європейського Союзу» 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *