Привітання в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з Днем працівників освіти

Привітання в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської з Днем працівників освіти

Шановні колеги!

Від імені ректорату та Вченої ради Університету державної фіскальної служби України щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Для науково-педагогічного колективу університету сьогоднішнє свято ювілейне: у цьому нашому навчальному закладу виповнилося 100 років. Ми по праву пишаємося численними науковими здобутками, розвитком матеріально-технічної бази, а головне – нашим колективом, ветеранами, які присвятили своє життя улюбленій справі, студентами та випускниками, які працюють на благо українського народу. Вся гордість викладача – в успіхах його студентів, у примноженні посіяних знань. Це викликає почуття глибокої поваги і вдячності до нашої професії.

В умовах сьогодення викликом для усіх освітян стало навчання в умовах пандемії. Перехід на дистанційну форму навчання довів, що викладач повинен володіти не тільки професійними знаннями, але й сучасними засобами та методами викладання, усвідомлювати зміст глибоких змін у суспільстві. Ми адаптувалися до цих непростих умов, забезпечуючи студентам гідний рівень знань.

День працівників освіти – свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника, натхненника, людини, що засіває в юних душах любов до України, до рідної землі, до рідної Альма-матер.

Звертаючись до вас, шановні колеги, у першу чергу висловлюю слова щирої вдячності за невтомну працю, професіоналізм, віру в успішне майбутнє університету, талант та уміння крім знань, віддавати студентам ще й частинку свого серця. Адже викладання – це мистецтво віддавати.

Нехай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська вдячність, довіра та любов.

Натхнення вам, мудрості і терпіння у благородній справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Вітчизни.

З повагою і вдячністю до кожного із Вас,

в.о. ректора Валентина УНИНЕЦЬ-ХОДАКІВСЬКА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *