В Університеті відбувся перший Тиждень сталого розвитку

В Університеті відбувся перший Тиждень сталого розвитку

Інтерес до серії вебінарів та тренінгів проявили не лише студенти та викладачі нашого університету, а також представники закладів вищої освіти з різних областей України: Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської та Чернігівської.

Всі заходи проведено в межах проєкту «Посилення соціальної відповідальності університетів для досягнення сталого розвитку» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США. Координатор проєкту: доктор економічних наук Інна Ховрак.

Учасники заходів отримали не просто нові знання щодо сталого розвитку та соціальної відповідальності університетів, а також можливість сформувати та втілити в подальшому ідеї власних проєктів. Саме тому протягом жовтня учасники тренінгу-інтенсиву для експертів з питань сталого розвитку «Проєктний менеджмент для університетів» матимуть можливість провести власні тренінги для проєктних команд університетів «Розробка та реалізація проєктів зі сталого розвитку». А вже наприкінці листопада команди зустрінуться на заключному форумі для презентації власних проєктів! Тому чекайте на наші анонси! Буде цікаво та корисно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *