Відбулась гостьова лекція на тему: «СКЛАДОВІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ» !

Відбулась гостьова лекція на тему: «СКЛАДОВІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ» !

6 жовтня, на базі платформи «BigBlueButton», завідувачем кафедри менеджменту Миколою Гусятинським спільно з директором готельно-ресторанного комплексу «Сієста» Вадимом Ярощуком, було проведено гостьову лекцію з навчальної дисципліни «Управління якістю готельно-ресторанного бізнесу» на тему: «Складові системи управління якістю на підприємстві».
 
Сучасний формат отримання освіти потребує нових рішень в реалізації навчального процесу, тому задля кращого засвоєння теоретичного матеріалу здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти групи МБГ-19-1, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», було запрошено для спільного проведення лекції стейкхолдера, Вадима Ярощука.
 
Під час лекційного заняття студенти мали змогу за допомогою відеозв¢язку  оглянути готельно-ресторанний комплекс «Сієста» та ознайомитись з його буденним функціонуванням. Ярощук Вадим чітко окреслив роботу закладу, поділився власним досвідом в організації роботи персоналу та закладу в цілому. Здобувачі вищої освіти активно приймали участь в обговореннях та задавали питання, які виникали в ході лекції.
 
Здобувачі вищої освіти щиро подякували за креативний підхід в організації проведення та за отриманий досвід під час лекції Миколі Гусятинському. Відбувся також обмін контактами зі стейкхолдером Вадимом Ярощуком, який запросив студентів відвідати готельно-ресторанний комплекс «Сієста» та спробувати себе в ролі частинки команди закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *