Відбулося чергове засідання наукового гуртка «ПОДАТКІВЕЦЬ» на тему «ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПОДАТКІВЦІВ ЗА  ДУАЛЬНОЮ ФОРМОЮ»

Відбулося чергове засідання наукового гуртка «ПОДАТКІВЕЦЬ» на тему «ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПОДАТКІВЦІВ ЗА ДУАЛЬНОЮ ФОРМОЮ»

Представники кафедри податкової політики разом із студентами 1-4 курсів Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи 18.10.2021р. провели чергове засідання наукового гуртка «Податківець»! В.о. завідувача кафедри податкової політики Ольга Іванишина звернулися до присутніх з вступним словом та наголосила на важливості таких неформальних заходів із студентами УДФСУ. Виступила голова наукового гуртка «Податківець» к.е.н., доцент кафедри податкової політики Тетяна Тучак з конструктивними пропозиціями по плану роботи гуртка та визначила коло питань для розгляду на сьогоднішньому засіданні. З презентацією та доповіддю про підготовку майбутніх податківців за дуальною формою навчання виступив д.е.н., професор кафедри податкової політики Ярослав Ізмайлов, який підкреслив, що це перший в Україні пілотний проект співпраці між Державною податковою службою України та Університетом державної фіскальної служби України, який дозволив вивести підготовку нової генерації держслужбовців на якісно новий рівень. Студенти бакалаврату позадавали питання на які  отримали ґрунтовні відповіді! Отже захід пройшов плідно, студенти розширили свій кругозір та стали на сходинку ближче до фахівців нової генерації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *