Серія тренінгів з використання публічних даних

Серія тренінгів з використання публічних даних

Всесвітньо славний вислів «хто володіє інформацією, той володіє світом» належить Натану Ротшильду

     Крилатим же він став після того, як його процитував Вінстон Черчилль.

    Один зі стратегічних партнерів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, наш щирий друг і порадник компанія  YouControl зініціювала та успішно реалізовує серію навчальних вебінарів про можливості та процедуру використання публічних і відкритих даних в Україні для здобувачів вищої освіти всіх курсів інституту.

   Так, 18 жовтня за участі заступника директора з правових питань   YouControl  панa Данила Глоби на платформі Zoom відбувся І вебінар даної серії на тему «Відкриті дані для юридичних спеціальностей».

   Варто зазначити, розроблені даною ІТ-компанією складові ідентифікації та верифікації юридичних та фізичних осіб допомогли студентам навчитися визначати їх статус, зрозуміти саму суть Комплайнсу, основні його направлення та комплайнс-ризик. Це дало змогу розширити та поглибити усвідомлення та сприйняття студентами напрямів оптимізації перевірки персоналу. Також зосереджувалася значна увага на виявленні ризиків за напрямами та проводилася оцінка їх ступенів на конкретних прикладах з практичної роботи.

   Задача інституту в ґрунтовній імплементації практичних навичок стейкхолдерів в освітній процес, що є основною вимогою при працевлаштуванні.  

   Надзвичайно вдячні керівництву та усім співробітникам компанії YouControl за багаторічну плідну співпрацю і підтримку ініціатив студентства повсячас.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *