В Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

В Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату

Сьогодні в Податковому університеті відбулося чергове засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші члени ректорату.

Учасники ректорату обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про стан впровадження додаткових освітніх послуг з елементами дистанційного навчання здобувачів вищої освіти доповіла директорка Навчально-наукового центру інноваційних освітніх технологій та регіонального навчання Олеся Кайдаш, про організацію освітнього процесу в Навчально-науковому інституті економіки, оподаткування та митної справи доповіла директорка інституту Вікторія Гурочкіна, про виконання Плану видання навчально-методичного забезпечення освітнього процесу на 2021 рік (листопад) доповіли директорка Навчально-наукового центру організації освітнього процесу Лілія Винниченко-Кумкова та завідувачі кафедр.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

З огляду на епідеміологічну ситуацію в Україні, актуальним залишається питання роботи університету в умовах поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та створення безпечних умов освітнього процесу. Тому нагадуємо, що триває вакцинація від СOVID-19. Зробити безкоштовне щеплення можуть студенти, викладачі та співробітники Університету ДФС України. Пункт вакцинації розташований у Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги Київської області, вул. Садова, 38. Доступні такі вакцини: Pfizer; CoronaVac.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *