Податковий університет на XIII Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

Податковий університет на XIII Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

З 20 по 22 жовтня 2021 року в Київському Палаці Спорту проходить XIII Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu», до якої долучилися й представники Податкового університету. Делегатом на заході став відділ профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню Навчально-наукового центру організації освітнього процесу університету.

Цього року подія об’єднала 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини, як в онлайн, так і офлайн форматах. На виставці представлені національні та закордонні університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи, школи, гімназії, ліцеї, дошкільні й позашкільні заклади освіти. Зокрема, 55 закладів вищої, фахової та післядипломної освіти, наукових установ; 154 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти; 77 закладів професійної (професійно-технічної) освіти; 17 виробників та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, новітніх технологій, проєктів та програм.

Серед понад трьохсот учасників престижної події наш заклад вищої освіти презентували фахівці з профорієнтаційної роботи, які використовували різні методи комунікації для належного позиціювання в різноманітті освітнього простору Податкового університету, перевагою якого є підпорядкування Міністерству фінансів України. Це і особливості вступу, навчання, саморозвитку, становлення особистості, кар’єрного зростання молодого перспективного фахівця, який завжди буде бажаним для стейхолдерів. Зокрема, знайомство відвідувачів з проєктом УТВ «СВІТ» (університет третього віку), який зацікавив більшість.

Зазначимо, що організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Метою виставки є об’єднання учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проєктів і програм.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» – наймасштабніший професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на обговорення нагальних проблем, обмін практикою впровадження сучасних педагогічних інновацій і рішень. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проєктів та конструктивного спілкування освітян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *