Школа досвіду «Сучасна бібліотека: традиції та новації» у Податковому університеті

Школа досвіду «Сучасна бібліотека: традиції та новації» у Податковому університеті

22 жовтня у Податковому університеті відбулася Школа досвіду «Сучасна бібліотека: традиції та новації».

Захід організовано Науковою бібліотекою Податкового університету спільно з Державною науково-технічною бібліотекою України.

Мета заходу – обмін досвідом та кращими практиками між представниками бібліотек, знайомство з сучасними технологіями бібліотечного обслуговування та налагодження комунікацій з користувачами в умовах сучасних реалій.

Учасників Школи досвіду привітала в. о. проректора з наукової роботи Податкового університету Марина Пижова та побажала плідної роботи і корисного досвіду.

В свою чергу, директор Наукової бібліотеки університету Світлана Цимбалюк коротко познайомила гостей з основними напрямами роботи бібліотеки, поділилася з колегами напрацюваннями та досягненнями.

Серед учасників заходу були керівники та фахівці Державної науково-технічної бібліотеки України, Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки ім. В Г. Заболотного, бібліотеки Національного університету фізичного виховання і спорту України, Науково-технічної бібліотеки Національного авіаційного університету, Державного науково-контрольного інституту біотехнології і штамів мікроорганізмів, Спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 207, 

Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки збройних сил України.

У рамках заходу учасники познайомилися з роботою структурних підрозділів бібліотеки університету, відвідали музей історії університету та Ірпінський історико-краєзнавчий музей, мали змогу насолодитися красою місцевих парків та центральної частини міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *