Світла пам’ять Сергію Шевчуку

Світла пам’ять Сергію Шевчуку

28 жовтня 2021 року передчасно зупинилося серце д.е.н., професора кафедри митної справи ННІ економіки, оподаткування та митної справи УДФСУ Шевчука Сергія Васильовича.
Наш молодий науковець народився 26 вересня 1984 року у с. Росоша Липовецького району Вінницької області, був одруженим та мав двоє діток.
У 2006 році Сергій закінчив Національний університет державної податкової служби України, отримав кваліфікацію магістра та залишився працювати в університеті.
З перших днів Сергій влився до багаточисельного колективу Науково-дослідного інституту фінансового права університету.
Його зусиллями опрацьовано значну кількість науково-дослідних робіт, а професіоналізм та наполегливість вивели Раду молодих вчених УДФСУ на якісно новий рівень. У 2020 році захистив докторську дисертацію та виконував обов’язки директора ННІ економіки, оподаткування та митної справи.
Колектив Університету державної фіскальної служби України глибоко сумує з приводу смерті Сергія Васильовича Шевчука та висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям.
Нехай добрий, світлий спомин про Сергія Шевчука назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував.
Вічна пам’ять нашому колезі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *