Проведено щорічну інтелектуальну гру «Брейн-ринг»

Проведено щорічну інтелектуальну гру «Брейн-ринг»

З метою розвитку інтелектуальних здібностей здобувачів вищої освіти ННІ обліку, аналізу та аудиту 2 листопада 2021 року за ініціативи наукового товариства студентів інституту було проведено щорічну інтелектуальну гру «Брейн-ринг». 

Із вітальним словом до учасників та гостей заходу звернувся директор ННІОАА, д.е.н., професор Краєвський Володимир Миколайович.

У грі взяли участь дві команди першого курсу та одна команда третього курсу ННІОАА. Кожна з команд представили себе, проголосили девізи і провели жеребкування. 

У запеклій боротьбі всі учасники гри намагалися довести, що саме вони є найсильнішими інтелектуалами. Гравці хотіли якнайшвидше дати  відповіді на непрості запитання ведучої – Никитюк Христина (група ОБ-21-3). Команди впевнено йшли до фіналу та достойно грали протягом всієї гри.

Переможцями гри стали учасники команди “TAX EDUCATION” з капітаном Вербіцьким Олександром (ОБП-19-2). Команда виправдала свій девіз: “Коли всі грають, ми перемагаємо» 

Друге місце за командою “Букашки-розумашки” і третє місце посіла команда “Комета”. 

Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту щиро дякує науковому товариству за організацію даного заходу, а особливо – голові наукового товариства Ляшок Тетяні та її заступнику Томчук Лесі (ОБП-20-1), Коляді Тетяні (ОБД-18-2) та Никитюк Христині та Сорокі Катерині (ОБ-21-3). 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *