Студенти Податкового взяли участь у вебінарі від фахівців PwC

Студенти Податкового взяли участь у вебінарі від фахівців PwC

02 листопада 2021 року для студентів Податкового університету було проведено науково-практичний вебінар «Міжнародне оподаткування» від провідних фахівців міжнародної компанії PwC. Захід організовано за ініціативи кафедри податкової політики Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи.

Захід зібрав на онлайн платформі більше 70 учасників: науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів економічних спеціальностей.

З привітальним словом до присутніх звернулися в.о. завідувача кафедри податкової політики Ольга Іванишина та директор, керівник практики міжнародного податкового планування та консультування з питань оподаткування банків та небанківських фінансових установ PwC Анна Невмержицька, яка подякувала за співпрацю університету з компанією PwC, що буде сприяти поєднанню науки та практики, а також забезпечить якісну підготовку студентів Податкового університету.

Спікерами заходу також виступили: менеджер практики міжнародного податкового планування Олег Самборський; старший Консультант практики міжнародного податкового планування Марія Дзьобак; менеджер по зв’язках PwC Альона Тітілкіна.

Учасники представили змістовні доповіді та презентації про останні нововведення та тенденції розвитку міжнародного оподаткування, які кардинально змінюють правила гри для компаній, що ведуть бізнес у різних юрисдикціях. Спікерами було показано особливості управління міжнародними операціями та наголошено, що дедалі важливішою та невід’ємною складовою стає врахування податкових питань, а також забезпечення відповідності операцій законодавчим та нормативним вимогам у різних юрисдикціях.

Продовжуємо плідну співпрацю та взаємодію разом! Далі більше!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *