Податковий університет посилює міжнародну співпрацю

Податковий університет посилює міжнародну співпрацю

Відбувся робочий візит делегації Університету державної фіскальної служби України до Академії національної поліції Туреччини (м. Анкара, Турецька Республіка).

До Академії завітала делегація університету у складі: в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Інни Ховрак; в.о. декана Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Вікторії Біли; в.о. завідувача кафедри фінансових розслідувань Олени Калганової.

В результаті робочого візиту було підписано Меморандум про порозуміння щодо підготовки та академічного співробітництва та обговорено можливі напрями співпраці:

– проведення гостьових лекцій;

– стажування науково-педагогічного персоналу;

– академічна мобільність здобувачів вищої освіти;

– проведення спільних наукових досліджень;

– організація різноманітних заходів, програм, семінарів та конференцій тощо.

Під час робочого візиту також було проведено зустрічі з представниками Академії, а саме: президентом Yılmaz ÇOLAK, віце-президентом Ufuk AYHAN, директором Центру підготовки керівників поліції Orçun IMGA, директором Департаменту закордонних відносин та міжнародної освіти Murat AYASILI, заступником директора Інституту судових експертиз Salih Zeki HAKLI та заступником директора Інституту дорожнього руху Ülgen ASLAN DÜZGÜN.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *