ВЕБІНАР ВІД ФАХІВЦІВ PwC

ВЕБІНАР ВІД ФАХІВЦІВ PwC

За ініціативи кафедри податкової політики 02 листопада 2021 року для студентів УДФСУ провідними фахівцями міжнародної компанії PwC було проведено науково-практичний вебінар «Міжнародне оподаткування». PwC є лідером з надання аудиторських, податкових, юридичних та консалтингових послуг. Компанія PwC працює у 156 країнах світу та має штат із понад 295 000 фахівців.

З привітальним словом виступила в.о. завідувача кафедри податкової політики Ольга Іванишина та директор, керівник практики міжнародного податкового планування та консультування з питань оподаткування банків та небанківських фінансових установ PwC Анна Невмержицька, яка подякувала за відновлення співпраці УДФСУ з PwC, що буде сприяти поєднанню науки та практики та забезпечить якісну підготовку студентів УДФСУ. 

Спікерами заходу виступили : Директор, керівник практики міжнародного податкового планування та консультування з питань оподаткування банків та небанківських фінансових установ Анна Невмержицька; Менеджер практики міжнародного податкового планування Олег Самборський; Старший Консультант Практики Міжнародного податкового планування Марія Дзьобак; Менеджер по зв’язках PwC Альона Тітілкіна. Учасниками вебінару (71 особа) були : науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів економічних спеціальностей УДФСУ.

Спікерами заходу були представлені змістовні доповіді та презентації про останні нововведення та тенденції розвитку  міжнародного оподаткуванні, які кардинально змінюють правила гри для компаній, що ведуть бізнес у різних юрисдикціях. Актуалізовано, що питання міжнародного оподаткування набувають все більшого значення для багатонаціональних компаній. Спікерами було показано особливості управління міжнародними операціями та наголошено, що дедалі важливішою та невід’ємною складовою стає врахування податкових питань, а також забезпечення відповідності операцій законодавчим та нормативним вимогам у різних юрисдикціях. Заняття було проведено за сучасними технологіями з використанням інтерактивних методів навчання. Дякуємо представникам PwC за надзвичайно цікаві доповіді, презентації та розгорнуті відповіді про особливості міжнародного оподаткування!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *