Професори УДФСУ – стипендіати Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти

Професори УДФСУ – стипендіати Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти

Представники Університету державної фіскальної служби України, а саме – професор, завідувач кафедри фінансових ринків Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Світлана Онишко та професор кафедри податкової політики Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи України Володимир Андрущенко стали стипендіатами Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти. Стипендії призначено довічно відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2021 року № 1174-р.

Відмітимо, що довічні стипендії Кабінету Міністрів України призначено 202 науково-педагогічним працівникам ЗВО України, які зробили особистий вагомий внесок у забезпечення розвитку вищої освіти, сумлінно впродовж багатьох років на високому науково-теоретичному і методичному рівні здійснювали підготовку здобувачів вищої освіти та досягли сімдесятирічного віку.

Вітаємо науково-педагогічних працівників з відзнакою! Бажаємо подальшого розвитку, наснаги та нових досягнень!

Розпорядження від 29.09.2021 № 1174-р “Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *