Привітання з Міжнародним днем бухгалтера від ННІ обліку, аналізу та аудиту

Привітання з Міжнародним днем бухгалтера від ННІ обліку, аналізу та аудиту

Сьогодні 10 листопада і саме в цей день ми святкуємо Міжнародний день бухгалтера, який відзначається щорічно цього дня.

Дата 10 листопада було обрано не випадково, адже саме 10 листопада 1494 у Венеції була опублікована книга «Все про арифметику, геометрії і пропорції», автором якої був Лука Пачіолі. У книзі автор спробував підсумувати знання про математику того часу. Одна з глав цієї книги називалася «Про рахунки та інші записи», Пачіолі описав використання журналів-ордерів і регістрів бухгалтерського обліку, також він зробив прогноз щодо того, що службовець не зможе спокійно лягти спати до тих пір, поки дебіт не зійдеться з кредитом. А ще у книзі було дано багато інших термінів, прикладів, одним словом, книга містила спеціальні знання, що вимагаються для повноцінної роботи бухгалтера.

Бухгалтер – одна з точних і найважливіших професій. Без бухгалтерів зараз не можливо уявити не одну компанію, школу, лікарню і інші заклади, Бухгалтерія так чи інакше стосується кожної цивілізованої людини. Від блискучих знань і досвіду наших бухгалтерів залежить функціонування економіки. 

Команда ННІ обліку, аналізу та аудиту вітає всіх бухгалтерів з професійним святом та бажаємо міцного здоров’я, спокою і гармонії на роботі. Будьте енергійні, оптимістичні та креативні, примножуйте знання і досягайте поставлених цілей. Нехай все сходиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *