Новий етап – нова назва – новий зміст

Новий етап – нова назва – новий зміст

Університет державної фіскальної служби України перебуває в процесі реорганізації шляхом приєднання до Державного податкового університету (ДПУ), відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про утворення Державного податкового університету» від 06 жовтня 2021 року № 1202-р. 

У Державному податковому університеті, що є правонаступником Університету державної фіскальної служби України, продовжуватимуть здобувати знання та отримувати омріяні професії не лише ті, хто контролює наповнення бюджету нашої країни, а й багато інших фахівців, серед яких: економісти, фінансисти, аналітики, юристи, менеджери, перекладачі, спортсмени, журналісти, ІТ-спеціалісти, психологи та реабілітологи.

Податковий університет – це унікальний заклад вищої освіти, що має 100-річну історію розвитку, удосконалення і змін, пройшов шлях від технікуму до провідного економіко-правового вишу країни, є лідером у підготовці фахівців фінансової сфери, економічної безпеки держави, провадить освітню діяльність за трьома рівнями вищої освіти. Це рідна Альма-матер для багатьох поколінь студентів, випускників та співробітників.

Наразі університет перебуває на етапі змін та трансформацій, цього потребує сучасність і освітній простір у цілому. Адже світ не стоїть на місці, світ змінюється, а університет разом із ним. Переконані, що реорганізація – це шлях в успішне майбутнє, а нова назва – перший крок до нового сучасного університету.

Наголосимо, що всі здобувачі вищої освіти та інші особи, які навчаються в Університеті державної фіскальної служби України, продовжують навчання в Державному податковому університеті за обраними спеціальностями та джерелами фінансування.

Знаємо, що наші здобувачі вищої освіти – амбітні, талановиті, уміють легко адаптуватися і не бояться викликів,  готові не лише змінюватися, а й вести за собою, бути тією рушійною силою, яку потребує країна та світ!

Віримо, що наш колектив і надалі зберігатиме та примножуватиме славні традиції закладу, а також реальними справами підвищуватиме його престиж!

З вірою та енергією знань – у майбутнє!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *