Найщиріші вітання з Міжнародним днем студента!

Найщиріші вітання з Міжнародним днем студента!

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний день студента. Це свято зближує та об’єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

В цей день колектив кафедри сучасних європейських мов сердечно бажає нинішньому і наступним студентським поколінням бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ.

Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Країні вже сьогодні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України. Ми переконані, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Студентство – воістину найкращий період життя. 

Бажаємо вам відчути всі його переваги. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде все більше. Направляйте весь ентузіазм в потрібне русло. Поки життя надає вам всі можливості, беріть від нього все. Нехай роки, що пролітають так швидко, залишать у вашій пам’яті радісні і позитивні враження!

Віримо у ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *