Науково-педагогічні працівники ННІОАА отримали сертифікати про проходження курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів»

Науково-педагогічні працівники ННІОАА отримали сертифікати про проходження курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів»

Останнім часом у світовій науковій спільноті все частіше обговорюють принципи академічної доброчесності. Адже, академічна доброчесність — це етичні принципи та визначені правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання або наукових (творчих) досягнень.

Науково-педагогічні працівники ННІ обліку, аналізу та аудиту пройшли курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів». Під час проходження курсу більш детально дізналися про теоретичні аспекти академічної доброчесності, про фактори, які впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти; про правильно організоване заняття і про те, як вплинути на академічну доброчесність здобувачів вищої освіти.

ННІ обліку, аналізу та аудиту за якісну освіту, побудовану на засадах академічної доброчесності., ми маємо пояснити здобувачам, як правильно, ми маємо їх зацікавити, бо «ми –це те, що ми робимо постійно. А отже, майстерність – це не дія, а звичка» – Аристотель.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *