Підписання Меморандуму про співпрацю між Державним податковим університетом та міжнародною консалтинговою фірмою PwC

Підписання Меморандуму про співпрацю між Державним податковим університетом та міжнародною консалтинговою фірмою PwC

25 листопада 2021 року о 10-00 відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Державним податковим університетом та міжнародною консалтинговою фірмою PwC.

В.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська привітала всіх присутніх з 100-річчям Державного Податкового Університету. 

Багаторічна співпраця ННІ економіки, оподаткування та митної справи та кафедри податкової політики сформувала міцний фундамент розвитку співпраці з зовнішніми  стейкхолдерами у сфері оподаткування. 

Валентина Унинець-Ходаківська зазначила, що співпраця університету з PwC сприяє співробітництву між представниками освіти та бізнесу, що дає змогу підвищувати якість практичної підготовки фахівців у сфері податкового консалтингу.

Від Університету підпис на меморандумі поставила в.о. ректора Валентина Павлівна Унинець-Ходаківська, від PwC– директор – член Дирекції Вячеслав Власов.

Підписавши Меморандум, ДПУ та PwC домовились про обмін інформацією, що стосується змін в оподаткуванні та податковому консультуванні, проведення спільних заходів (нарад, «круглих столів», семінарів, тренінгів, виставок тощо), планування та реалізацію спільних проектів. Окремим питання стали новий напрямок дуальної освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Представниками PwC було презентовано у фотографіях історію та визначено перспективи співпраці з ДПУ, що сильно надихнуло присутніх.

В’ячеслав Власов до 100-річчя ДПУ символічно вручив в.о. ректора ДПУ Валентині Унинець-Ходаківській у подарунок університету 100-річне видання М.В. Гоголя «Ревізор». 

Отже, вітаємо учасників заходу та докладаємо зусиль для реалізації Меморандуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *