Відео подорож сторінками історії університету

Відео подорож сторінками історії університету

Історія Державного податкового університету налічує 100 років. За цей час з невеликого технікуму, він перетворився на сучасний освітній та інноваційний вищий навчальний заклад, відкриту академічну спільноту, університетську родину та світоглядний простір, який надає можливості жити, працювати, навчатися, самореалізовуватися.

Роки написали Університету історію тріумфу і часи затишшя, зараз його сьогодення і майбутнє творяться завдяки талантам академічної спільноти, яка понад усе прагне зберегти у стінах альма-матер дух науки, творчості, твердої національної свідомості та відданості усталеним університетським традиціям. 

Який шлях пройшов Державний податковий університет впродовж тривалих років історії? Щоб дізнатися це, студенти відправилися у відео подорож сторінками історії закладу, яку підготувала кафедрасучасних європейських мов.  Презентація теми, з використанням відеофрагментів, цікаві факти щодо основних етапів  розвитку університету дали  змогу  поринути в історичну подорож та створили атмосферу свята і гордості за свій вуз. До уваги присутніх  були представлені  фото та відео матеріали, документи та спогади з архіву історичного музею університету. Учасники заходу перегорнули сторінки історії університету від торф’яного технікуму до багатопрофільного європейського університету класичного типу.

Державний податковий університет – один із найвідоміших і найстаріших університетів України, без якого важко уявити карту закладів вищої освіти України загалом. Університет має славне минуле, тісно пов’язане з кращими освітніми традиціями, що налічують 100 років.

Приєднуємось до привітань на адресу нашого університету! Нових звершень, талановитих студентів, здійснення творчих задумів і проєктів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *