МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З PwC

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З PwC

25 листопада 2021 року о 10-00 відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю підписаний між Державним податковим університетом та PwC
Вступне слово промовила В.о. ректораДержавного податкового університетуВалентина Павлівна Унинець-Ходаківська, яка привітала всіх присутніх з 100 річчям Державного Податкового Університету, подякувала в.о. завідувачу кафедри податкової політики Іванишиній Ользі та адмістрації ННІ економіки, оподаткування та митної справи за розвиток співпраці з зовнішніми  стейкхолдерами у сфері оподаткування. Поздоровила з 100 річчям ДПУ та з підписанням Меморандуму  в.о. директора ННІ економіки, оподаткування та митної справи, д.е.н., доцент Вікторія Гурочкіна. В.о. ректоркою було акцентовано увагу на важливості співпраці з міжнародною компанією у сфері оподаткування, адже ДПУ виступає за постійний розвиток співробітництва між представниками освіти та бізнесу для подальшого ефективного розвитку вищої освіти в Україні та забезпечення ринку праці висококваліфікованими спеціалістами.
Від Університету підпис на меморандумі поставила в.о. ректора Валентина Павлівна Унинець-Ходаківська, від PwC – директор Вячеслав Власов.
Підписавши цей Меморандум, ДПУ та PwC домовились про обмін інформацією, що стосується змін в оподаткуванні та податковому консультуванні, проведення спільних заходів (нарад, «круглих столів», семінарів, тренінгів, виставок тощо), планування та реалізацію спільних проектів.
Представниками PwC було презентовано у фотографіях історію та визначено перспективи співпраці з ДПУ, що сильно надихнуло присутніх.
В’ячеслав Власов до 100 річчя ДПУ символічно вручив в.о. ректора ДПУВалентині Павлівні Унинець-Ходаківській у подарунок університету 100 річне видання М.В. Гоголя «Мертві душі». Отже, захід пройшов на високому рівні, працівники ДПУ та гості були задоволені і домовилися рухатися на розвиток студентської молоді та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *