Податковий університет та Державний інститут сімейної та молодіжної політики підписали договір про партнерство і співпрацю

Податковий університет та Державний інститут сімейної та молодіжної політики підписали договір про партнерство і співпрацю

Сьогодні, 13 грудня 2021 року, Державний податковий університет та Державна установа «Державний інститут сімейної та молодіжної політики» підписали договір про партнерство і співпрацю. Документ підписали в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська та в.о. директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Ростислав Драпушко.

Участь у заході також взяли: заступник начальника управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Світлана Назарук, начальник відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Ірпінської міської ради Анжеліка Куценко, заступник директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Павло Горінов, учасники ректорату та інші представники університету.  

Основними напрямками співробітництва Податкового університету та Державного інституту сімейної та молодіжної політики у рамках договору є:

– сприяння в організації та проведенні спільних наукових, просвітницьких, інформаційних та інших заходів, проєктів, акцій, програм тощо;

– популяризація діяльності сторін шляхом побудови партнерських відносин;

– створення сприятливих умов для залучення молоді до участі у громадському житті, формування активної громадянської позиції, пошуку та підтримки молодіжних лідерів

– проходження практики та стажування;

– проведення навчання з підвищення кваліфікації, стажування працівників органів виконавчої влади, державних службовців, спеціалістів, які займаються реалізацією молодіжної та соціальної політики, представників громадських організацій тощо.

Завдяки такій співпраці наші науково-педагогічні працівники і органи студентського самоврядування отримають можливість брати участь у спільних наукових, експертних, освітніх та інших заходах і програмах у якості спікерів та учасників.

Переконані, що саме спільними зусиллями науковців, державних службовців та представників студентського самоврядування можна конструктивно вплинути на формування та розвиток сімейної та молодіжної політики в Україні!

Тож плідної співпраці та реалізації усього задуманого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *