Відбулося чергове засідання ректорату Державного податкового університету

Відбулося чергове засідання ректорату Державного податкового університету

Сьогодні в Податковому університеті відбулося розширене засідання ректорату. Участь у ньому взяли в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, директори Навчально-наукових інститутів, керівники структурних підрозділів та інші запрошені учасники.

Почесними гостями засідання стали: в.о. директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Ростислав Драпушко, заступник начальника управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Світлана Назарук, начальник відділу фізичної культури і спорту виконавчого комітету Ірпінської міської ради Анжеліка Куценко та заступник директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики Павло Горінов.

На початку ректорату було підписано договір про партнерство і співпрацю між Державним податковим університетом та Державною установою «Державний інститут сімейної та молодіжної політики».

Після урочистого підписання угоди присутні обговорили важливі питання діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про результативність організації міжнародної діяльності у Державному податковому університеті доповіли в. о. проректора з науково-педагогічної роботи, з міжнародної співпраці та інвестицій Інна Ховрак та методист Центру міжнародного співробітництва та розвитку Ірина Петрова. Крім цього, відповідно до порядку денного відбулася Презентація Проєктного офісу Державного податкового університету, яку представила начальник Центру міжнародного співробітництва та розвитку Тамара Буренко.

Також присутні розглянули інші питання діяльності закладу вищої освіти, на основі яких ухвалили відповідні рішення та окреслили пріоритетні завдання для подальшої роботи.

Зазначимо, що під час засідання привітали ювілярів та іменинників університету. Також із присвоєнням вченого звання доцента кафедри кримінального права та кримінології привітали Олесю Бодунову.

З матеріалами доповідачів можна ознайомитись за посиланнями:

Результативність організації міжнародної діяльності в Університеті (вересень-листопад)

ЗВІТ відділу міжнародних зв̕ язків Державного податкового університету

Проєктний офіс ДПУ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *