Зустріч майбутніх філологів із міжнародною студентською організацією AIESEC

Зустріч майбутніх філологів із міжнародною студентською організацією AIESEC

AIESEC – це найбільша у світі молодіжна організація, що розвиває лідерство серед молоді, займається міжнародними програмами стажувань та супутньою діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту та досвід.

У суботу, 11 грудня, Державний податковий університет із гостинністю відкрив двері представникам організації AIESEC — Джан Карло, провідному члену організації, перуанцю по національності та Марії Соколовій, представнику місії в Україні, студентці ІІІ курсу Національного авіаційного університету.

Під час міжнаціонального діалогу гості розповіли здобувачам освіти про можливості, що відкриваються перед людиною, яка вільно володіє англійською мовою – стажування на волонтерських засадах у різних країнах світу, реалізація творчого потенціалу у провідних міжнародних компаніях, таких як LinkedIn, ING, DHL, Electrolux, InBev, ADB, HP, Microsoft та UBS. Також гості зазначили, що учасники організації AIESEC проходять через офіційне залучення у діяльність організації, і лише потім починають брати на себе відповідальність у певній сфері. Спочатку вони займають роль тім мемберів (team members), а після свого тьорму (term) можуть податися на вищу позицію — тім лідера (team leader). Далі вони можуть вибирати між лідерською посадою в організації і роботою закордоном, або пройти обидві ці стадії за бажанням. Останній крок — використати всі навички, натхнення та контакти, отримані в AIESEC, роблячи позитивний внесок у суспільство.

«Джан Карло мотивував мене до вивчення іноземних мов, так як на його досвіді я переконалася які горизонти відкриваються перед студентами, що мають чітку мотивацію та високі комунікативні навички англійської мови» – поділилася враженнями студентка групи ФЛБ 21-1 Ольга Заборовська.

«Це було вперше, коли я мав нагоду говорити англійською мовою із іноземцем на такі серйозні теми як лідерство, менеджмент та тімбілдінг. Впевнений, що мої знання будуть корисними у майбутньому, так як після сьогоднішньої зустрічі я хотів би стати членом організації AIESEC» – розповів Глєб Забишний, староста групи ФЛБ 21-1.

Загалом, зустрічі із іноземними представниками позитивно впливають на мовленнєві навички майбутніх перекладачів, формування мотивації до навчання та пізнавальної діяльності студентів. Чекаємо із радістю наступної зустрічі у лютому 2022 року!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *