Відбулося засідання Конференції трудового колективу Державного податкового університету

Відбулося засідання Конференції трудового колективу Державного податкового університету

 16 грудня 2021 року відбулося засідання Конференції трудового колективу Державного податкового університету (далі – Конференція) в конгрес-холі корпусу С. Конференцію відкрив голова Організаційного комітету Андрій Петренко. Він повідомив, що на Конференції представлені всі категорії учасників освітнього процесу Університету в тому числі представники засновника від Міністерства фінансів України на Конференції трудового колективу була присутня Оксана Євтушевська – начальник відділу наукових досліджень та організаційних заходів головного розпорядника бюджетних коштів Департаменту фінансово-економічного планування, аналізу та майнових відносин.

З 150 делегатів Конференції зареєстровано 133 делегати. Для забезпечення подальшої роботи Конференції трудового колективу делегати обрали склад президії, лічильну комісію, мандатну комісію та комісію з трудових спорів.

Також було обрано голову Конференції – в.о. завідувача кафедри приватного права Ірину Чеховську, заступника голови Конференції – в.о. декана Факультету податкової справи, обліку та аудиту Володимира Краєвського, секретаря Конференції – заступника декана з виховної роботи Факультету податкової справи, обліку та аудиту, голову первинної профспілкової організації працівників Марину Кітченко.

Крім цього, делегати Конференції, шляхом відкритого голосування обрали за поданням структурних підрозділів (факультетів, навчально-наукових інститутів та інших) згідно з квотами, затверджених організаційним комітетом університету виборних представників до складу Вченої ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *