Зустріч з Міністром фінансів України

Зустріч з Міністром фінансів України

21 грудня 2021 р. здобувачі вищої освіти факультету податкової справи, обліку та аудиту доєдналися до неформальної зустрічі з Міністром фінансів України – Сергієм Марченком.

Зустріч відбулася в атріумі Податкового університету. Міністра представила  в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська. 

Здобувачі мали можливість представити себе, дізнатись секрети успіху, поділитись своїми ідеями і задати Міністру всі питання які їх цікавили.

Пригадуючи свої студентські роки які пройшли в стінах Податкового (той час Академія державної податкової служби України) міністр розповів, що постійно брав участь у наукових заходах і порадив студентам писати наукові статті, виступати на конференціях з доповідями, брати участь у наукових конкурсах та проектах і обов’язково втілювати власні наукові ідеї у життя самостійно.

Сергій Михайлович у своїх відповідях пояснив здобувачам, що кожен має розуміти своє покликання і не варто вбачати свою силу в матеріальних речах чи посадах, перш за все варто залишатися людиною. І якщо у нас в душі є відчуття, що ми стоїмо на місці і не розвиваємось, то знайте – це час до змін.

По завершенню заходу приємним бонусом було фото з міністром на згадку та як мотивація діяти, визначати пріоритети, планувати, організовувати, наполегливо працювати, дізнаватись більше, ставити цілі та досягати успіху в навчанні, кар’єрі, спорті чи навіть в мистецтві! 

Дякуємо керівництву університету та організаторам даної зустрічі, адже ми глибоко переконані в тому, що ніщо і ніхто так не мотивує молодь, як особистий приклад людини, що незважаючи на молодий вік, досягає таких успіхів, таких кар’єрних висот.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *