Державний податковий університет та KPMG підписали Меморандум про співпрацю

Державний податковий університет та KPMG підписали Меморандум про співпрацю

Державний податковий університет розпочав співпрацю з однією з найбільших компаній, що надає аудиторські, податкові та консультаційні  послуги – KPMG.

В.о ректора Валентина Унинець-Ходаківська та партнер і керівник відділу аудиту компанії KPMG Дмитро Алєєв підписали Меморандум про співпрацю. Участь у заході взяли адміністрація, директор Факультету податкової справи, обліку та аудиту Володимир Краєвський, а також студенти університету та Ірпінського фахового коледжу економіки та права.

Метою Меморандуму є співпраця та обмін інформацією і досвідом, здійснення освітньої, наукової та практичної діяльності в аудиторській сфері.  

За словами в.о. ректора Меморандум передбачає низку важливих напрямків взаємодії. «Наші студенти вже мали унікальну можливість відвідати офіс компанії KPMG. Тому ми сподіваємося, що в майбутньому саме наші студенти матимуть змогу проходити практику з можливістю подальшого працевлаштування» , – зазначила Валентина Унинець-Ходаківська. 

Під час заходу до всіх присутніх звернувся партнер і керівник відділу аудиту компанії KPMG Дмитро Алєєв, який більш детально розповів про компанію та можливості, які вона надає. «У нас є студенти, які навчаються і працюють віддалено, і це сучасно, зручно та цікаво для всіх», – зауважив Дмитро Алєєв. 

У свою чергу, директор Факультету податкової справи, обліку та аудиту Володимир Краєвський сказав: «Я хочу подякувати керівництву університету та компанії. Їх завдання – надавати можливості. Можливості надані – працюємо!».

Після підписання Меморандуму студенти та всі присутні мали змогу задати актуальні для них питання партнеру і керівнику відділу аудиту компанії KPMG Дмитру Алєєву та отримати на них інформативні відповіді. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *