Підписання меморандуму між ДПУ та «ПАТ KPMG Аудит»

Підписання меморандуму між ДПУ та «ПАТ KPMG Аудит»

В наш час для молоді важливо бачити на практиці, що їх очікує в майбутньому, де вони будуть працювати, які лайфхаки можна використовувати в роботі, які  Soft skills та Hard skills потрібні для формування себе як спеціаліста. Саме тому 23.12.2021 р. з ініціативи в.о. декана факультету податкової справи, обліку та аудиту Краєвського В.М.  до співпраці було запрошено лідерів у сфері аудиторських, податкових та консультаційних послуг «Приватне акціонерне товариство KPMG Аудит». Тож між Державним податковим університетом та «ПАТ KPMG Аудит» підписано меморандум про співпрацю.

Як відзначила в.о.ректора В.П. Валентина Унинець-Ходаківська: «Сьогодні соціокультурний розвиток суспільства визначив закріплення складних і суперечливих тенденцій у системі університетської освіти, що дістали англомовну назву «тренд». І те, що ми сьогодні робимо для здобувачів вищої освіти підписуючи меморандум про співпрацю – це і є тренд. Це нові можливості, це формування предметних та ключових компетентностей, це розвиток критичного мислення». 

Дякуємо колективу компанії KPMG, що знайшли час і завітали до нас, що підтримуєте нас і завжди готові до діалогу.

Дякуємо керівництву університету за підтримку всіх наших ініціатив, за можливість розвиватися і бути в тренді освітніх новацій.

Дякуємо колективу  Факультет податкової справи, обліку та аудиту ДПУ за командну роботу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *