Студенти Податкового університету – учасники пілотного проєкту з підготовки магістрів за дуальною формою навчання для Держаудитслужби

Студенти Податкового університету – учасники пілотного проєкту з підготовки магістрів за дуальною формою навчання для Держаудитслужби

Підвищення якості підготовки професіоналів-практиків та дуальна форма навчання – пріоритет для Державного податкового університету!

Сьогодні важливий день для університету, адже в рамках імплементації дуальної освіти майбутні магістри, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Державний аудит; судово-економічна експертиза у фінансових розслідуваннях», прийняли присягу державного службовця в Державній аудиторській службі України.

Це перший в Україні пілотний проєкт з підготовки магістрів за дуальною формою навчання для органів державного фінансового контролю, який дозволить поєднати практичне навчання з теоретичним, сприятиме формуванню кадрового потенціалу та ефективності реформи системи державного управління вцілому.

Дуальна освіта – це перспективний напрямок для закладів вищої освіти та шанс на успішне майбутнє для кожного здобувача, адже студенти вже під час навчання здобувають необхідні для роботи знання, вміння та опановують нові навички під керівництвом досвідчених менторів.

Вітаємо студентів-магістрів Факультету податкової справи, обліку та аудиту з визначною подією! Безмежно пишаємося та бажаємо успіхів, професійних досягнень, нескінченного ентузіазму й легкої адаптації в команді Державної аудиторської служби України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *