Представники Державного податкового університету на наймасштабнішому Diia Summit

Представники Державного податкового університету на наймасштабнішому Diia Summit

Сьогодні, 8 лютого, в.о. проректора з цифровізації та інноваційного навчання Андрій Петренко, в. о. проректора з економіки та розвитку інфраструктури Олександр Дмитрук та помічник ректора Євгеній Дєдов беруть участь у технологічній презентації нових послуг та сервісів від Дії – Diia Summit.

На заході Мінцифра анонсує нові держпослуги для українців, серед них:

  • Зміна місця реєстрації. Кожен третій українець живе не за місцем реєстрації, а понад мільйон людей живуть без реєстрації взагалі. Ми змінили цю філософію. Минулого року був ухвалений законопроєкт, завдяки якому «прописка» стала декларативною.
  • Довідка про несудимість. Довідка про несудимість — один із найпопулярніших документів серед українців. Їх отримують близько 1 млн щороку. Вже за кілька годин довідку можна буде згенерувати за кілька кліків — просто у вашому смартфоні.
  • Шеринг техпаспорта. Тепер у декілька кліків ви можете пошерити техпаспорт у застосунку з близькою людиною, яка користується вашим авто. Таким чином, вони матимуть право на користування вашим авто. Заява подається в кілька кліків та обробляється до 10 хвилин.
  • Е-грошова допомога ВПО без зміни даних. Тепер замість того, щоб ходити до чиновників та приносити теку тих самих паперів — можна за кілька хвилин отримати послугу на порталі Дія.

Та багато інших крутих послуг, що змінять життя мільйонів українців.

Презентація уже розпочалась!

Долучайтеся до онлайн трансляції  на офіційному YouTube каналі Мінцифри: https://youtu.be/n0FsIxDc6Iw

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *