У Податковому університеті відбувся День відкритих дверей

У Податковому університеті відбувся День відкритих дверей

Сьогодні, 18 лютого, в Державному податковому університеті відбувся День відкритих дверей у форматі онлайн. Захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх вступників з унікальністю університету, перевагами навчання та сучасними освітніми можливостями, а також переліком інститутів та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в закладі вищої освіти.

Традиційно, розпочала захід в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська, яка зазначила, що у ці дні університет разом з усією країною долучається до заходів, присвячених консолідації українського суспільства, і наголосила, що знання – це та сила, яка єднає та допомагає витримати будь-які виклики

Валентина Унинець-Ходаківська розповіла про особливості університету, як єдиного відомчого закладу вищої освіти, що підпорядковується Міністерству фінансів України, про умови навчання, мережування, дуальну освіту та можливості, які відкриваються для студентів. «Податковий університет – унікальний заклад вищої освіти, який має сторічну історію становлення та розвитку. Це єдиний виш, який готує фахівців нової формації для органів у компетенції Мінфіну. Заклад вищої освіти об’єднує освіту, науку і практику, надає найкращі умови для отримання фахових знань та всебічного розвитку студентів», – зазначила в.о. ректора.

Також в.о. ректора Валентина Унинець-Ходаківська наголосила, що вступники мають обирати, в першу чергу, той заклад вищої освіти, який надає перспективи для майбутнього працевлаштування та відкриває нові горизонти, і додала, що саме таким є Податковий університет та запросила переконатися в цьому, відвідавши його.

Приємно відзначити, що до заходу долучився український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія (2010—2017), почесний професор Державного податкового університету Олександр Левченко, який привітав молоде покоління українців та запевнив, що обравши Податковий, вони зроблять крок в успішне майбутнє – власне та своєї держави.

Після цього завідувач кафедри військової підготовки Валерій Ярема розповів присутнім про структурний підрозділ вишу, що здійснює військову підготовку за програмою офіцерів запасу – кафедру військової підготовки. Про вибір майбутньої спеціальності та особливості вступу до університету розповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Альона Мілевська. У свою чергу, начальник відділу доуніверситетської підготовки Валентина Тарнавська ознайомила майбутніх вступників з програмою та робочими платформами Дня відкритих дверей.

Кожен учасник онлайн-зустрічі дізнався більше про вибір майбутньої спеціальності та особливості вступу до університету, також зміг долучитися до цікавих заходів, майстер-класів, презентацій від факультетів та навчально-наукових інститутів.

Зазначимо, що на черговий День відкритих дверей зареєструвалося 297 осіб. Найбільше з Житомирської, Вінницької, Київської, Хмельницької, Волинської, Рівненської, Чернігівської, Кіровоградської областей та м. Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *