У Податковому відбувся випуск магістрів Факультету податкової справи, обліку та аудиту

У Податковому відбувся випуск магістрів Факультету податкової справи, обліку та аудиту

Сьогодні в Державному податковому університеті відбулися урочистості з нагоди особливого свята випуску магістрів Факультету податкової справи,  обліку та аудиту за спеціальностями: 071 «Облік і оподаткування», яка акредитована міжнародною професійною організацією СІМА (Chartered Institute of Management Accountants), а також 051«Економіка», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Участь у заході взяли в.о. ректора університету Валентина Унинець-Ходаківська, проректори, представники ректорату, а також увесь науково-педагогічний склад факультету на чолі з деканом Володимиром Краєвським. 

Свято відвідали  поважні гості: міський голова міста Ірпінь Олександр Маркушин, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юлії Устич, а також заступник директора Всеукраїнської професійної бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» Олена Сапліна.

Адміністрація та гості університету привітали випускників зі святом зичили кожному магістру успіхів та професійного розвитку, цілеспрямованості і сміливості у досягненні бажаних цілей, а також  щасливого майбутнього життя.

 Натомість випускниця Тетяна Гордієнко щиро подякувала викладачам від імені усіх випускників за цікаві та змістовні лекції, поради та підтримку на шляху до отримання дипломів.

Після цього розпочали церемонію вручення дипломів. Цього року свої дипломи бакалавра отримали 145  випускники, серед них 19 дипломи з відзнакою. Благословив випускників капелан університету Василь Мандзюк, який освятив їх святою водою.

На святі лунали вокальні та хореографічні виступи, які та створили неймовірну атмосферу піднесеного настрою. За традицією випускники танцювали прощальний вальс з батьками, друзями та викладачами.

 Завершилися урочистості колективним виконанням Гімну університету.

Свято закінчилося, але приємні емоції та спогади про навчання залишаться у випускників на все життя.

Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі і нехай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *