В ДПУ відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів

В ДПУ відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів

23.02.2022 року в Державному податковому Університеті відбулися урочистості з нагоди особливого свята випуску здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня Факультету податкової справи, обліку та аудиту. Всього було вручено 145 дипломів за освітньо-провесійними програмами «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю», «Державний аудит; судово-економічна експертиза у фінансових розслідуваннях»; «Управлінський облік та бізнес-аналітика», «Фіскальне адміністрування». І саме цього дня відбувся перший випуск за програмою «Економіка  міста та регіону». Магістри отримали вітання від Голови  Ірпінської міської Ради  Олександра Маркушина, який у своїй промові наголосив на унікальності цієї програми  для підготовки кадрів органів місцевого самоврядування  та  висловив побажання випускникам у своєму подальшому професійному житті не боятися виходити із зони комфорту, генерувати і впроваджувати нові креативні ідеї у розвиток міст,  так як  це у свій час, як випускник цього Університету зробив він. Після вітань  Олександр Маркушин запросив випускників до працевлаштування в органах ірпінської міської влади. 

Зі словами привітання до випускників звернулася і в.о. ректора Валентина Павлівна Унинець-Ходаківська, яка побажала не зупинятися на досягнутому і йти тільки вперед і гордо нести звання випускника Державного податкового університету та разом з в.о. декана факультету Володимиром Миколайовичем Краєвським, та із заступником директора Всеукраїнської професійної бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» Оленою Аркадіївною Сапліною вручили 19 дипломів з відзнакою, грамоти ректора «За відмінні успіхи в навчанні».

Колектив факультету податкової справи, обліку та аудиту щиро вітає свої випускників. Ми горді, що мали можливість співпрацювати з вами, ділитися своїм досвідом, горді бути партнерами. Ви самостійно вже почнете жити, у добрий час благословляєм вас! Нехай же вас Господь оберігає у світлу путь на добрії діла, на вірну стежку завжди наставляє, щоб доля у вас щаслива була! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *